Birgitta Wallman

Att för min man & jag har haft en omvandling med dessa fantastiska produkter. Började vara en kund, kände en hälsosam förändring inom ett par dagar….. vikt var nere….. inches smältning av…. för mig själv. Inga fler immig ut känslor…. oh, wow! Jag följer the12 in24Plan som består av 3 förbruknings varor produkter & vatten. Enkel! När det gäller min man är på kaffet inom några dagar resultat sågs av hans sjukgymnast bara behöver ha 4 av 12 sessioner som hans gång i hans promenader hade förbättrats oerhört…. också introduceras till två andra produkter hans energi nivå också förbättrats , När du tar 4 Max sprayer x 3 gånger om dagen sedan starten har kunnat köra sitt fordon en längre sträcka utan smärta i höfterna, lägre virke, eller domningar i fötterna, dessutom ingen operation på höfter eller tillbaka! Inte för att vi gör medicinska påståenden bara dela vilka resultat har ägt rum under de senaste 7 mån. Ja, jag är en IR-& älskar att dela vårt vittnesbörd med andra & att bygga vänskaps relationer på en daglig basis. Vi båda tar detta ögonblick & Tack Dave Jordan & Joyce för dessa fenomenala produkter & möjlighet som har så Lifechanging1. KATHRINE

0/5 (0 Reviews)
Close Menu