Mer från Teresa Findlay

Ledarskapet, integriteten och produkterna har förändrat våra liv. Vi gick med olycka, jag ville bara gå ner i vikt, och tack och lov…. Min man och jag arbetade traditionella jobb, och kämpade för att sluta träffa, väl inte längre. Tack vare den duplicatable affärs modell och hjälp från topp ledarskap, kunde vi tjäna en 6 siffra inkomst i 2016. Detta har förändrat våra liv! Vi kunde ge vår dotter med en full skjuts till universitetet förra året, inklusive hennes hyra och verktyg, telefon och Internet och en helt ny bil inklusive i försäkring. Våra pojkar kunde gå med i några elit Hockey turneringar och läger och vi som familj kunde gå på många helgdagar. Hela tiden är friskare och gladare människor. Att säga “Jag är all in” är en under drift. Jag är Valentus. Jag är här för livet. Detta är det bästa misstaget jag någonsin gjort. Det har varit en enorm 2,5 år av personlig och professionell tillväxt för mig men det har varit 100 värt det. #ThankYouDaveAndJoyce
~ Kevin och Teresa Findlay och familj

0/5 (0 Reviews)
Close Menu