Teresa Findlay

Ledelsen, integriteten og produkterne har ændret vores liv. Vi sluttede ved et uheld, jeg ville bare tabe sig, og gudskelov…. Min mand og jeg arbejdede traditionelle job, og kæmpede for at få enderne mødes, godt ikke længere. Takket være den duplikable forretningsmodel og hjælp fra top ledelse, var vi i stand til at tjene en 6 tal indkomst i 2016. Dette har ændret vores liv! Vi var i stand til at give vores datter med en fuld tur til universitetet sidste år, herunder hendes husleje og forsyningsselskaber, telefon og Internet og en helt ny bil, herunder i forsikring. Vores drenge var i stand til at deltage i nogle Elite hockey turneringer og lejre, og vi som en familie var i stand til at gå på talrige helligdage. Alt imens at være sundere og gladere mennesker. At sige “Jeg er alle i” er en underdrivelse. Jeg er Valentus. Jeg er her for livet. Det er den bedste fejltagelse, jeg nogensinde har lavet. Det har været en enorm 2,5 år med personlig og professionel vækst for mig, men det har været 100 det værd. #ThankYouDaveAndJoyce,
~ Kevin og Teresa Findlay og familie

0/5 (0 Reviews)
Close Menu