Teresa Findlay

Juhtkond, ausus ja tooted on muutnud meie elu. Me ühinesin kogemata, tahtsin lihtsalt kaalust alla saada ja Jumalale tänu…. Ma töötasin oma abikaasaga traditsioonilistes töökohtadel ja võitled, et otsad kokku saada, aga mitte enam. Tänu kopeeritav ärimudelile ja abi tippjuhtimisest, saime teenida 6 näitaja tulu 2016. See muutis meie elusid! Meil oli võimalik pakkuda oma tütrele täielikku sõitu ülikooli eelmisel aastal, sealhulgas tema üüri ja kommunaalteenuste, telefoni ja Internet ja uhiuus auto sealhulgas kindlustuse. Meie poisid suutsid liituda mõne elihoki turniiriga ja laagritega ning meie kui pere suutsid minna arvukatele puhkusele. Kõik see on tervem ja õnnelikum inimene. Öelda “ma olen kõik” on alaavaldus. Mina olen Valentus. Ma olen siin elu jaoks. See on parim viga, mida ma eales teinud olen. See on olnud suur 2,5 aastat isikliku ja professionaalse kasvu minu jaoks, kuid see on olnud 100 seda väärt. #ThankYouDaveAndJoyce
~ Kevin ja Teresa Findlay ja pere

0/5 (0 Reviews)
Close Menu