Teresa Findlay

Johtajuus, eheys ja tuotteet ovat muuttaneet elämäämme. Liityimme sattumalta, halusin vain laihtua, ja luojan kiitos…. Mieheni ja minä työskennellyt perinteisiä työpaikkoja, ja kamppaillut saada rahat riittämään, hyvin ei enää. Kiitos monistettavissa liiketoiminta malli ja apua ylhäältä johtajuutta, saimme ansaita 6 luku tulot 2016. Tämä on muuttanut elämäämme! Pystyimme tarjoamaan tyttäremme täydellä ratsastaa yliopistoomme viime vuonna, mukaan lukien hänen vuokraa ja apuohjelmat, Puhelin ja Internet ja upouusi auto myös vakuutus. Meidän pojat pystyivät liittymään noin eliitti jääkiekko turnauksia ja leirejä ja me perhe pystyivät mennä lukuisia vapaapäiviä. Kaikki samalla terveempiä ja onnellisempia ihmisiin. Sanoa “Olen kaikki” on vähä vähästä. I AM Valentus. Olen täällä elämää. Tämä on paras virhe olen koskaan tehnyt. Se on ollut valtava 2,5 vuotta henkilökohtaista ja ammatillista kasvua minulle, mutta se on 100 sen arvoista. #ThankYouDaveAndJoyce
~ Kevin ja Teresa Findlay ja perhe

0/5 (0 Reviews)
Close Menu