Teresa Findlay

Ledelsen, integriteten og produktene har forandret livene våre. Vi ble med ved et uhell, jeg ville bare gå ned i vekt, og gudskjelov…. Min mann og jeg jobbet tradisjonelle jobber, og kjempet for å få endene til å møtes, vel ikke lenger. Takket være duplicatable forretningsmodell og hjelp fra toppledelse, var vi i stand til å tjene en 6 figur inntekt i 2016. Dette har forandret livene våre! Vi var i stand til å gi datteren vår med en full tur til Universitetet i fjor, inkludert hennes husleie og verktøy, telefon og Internett og en splitter ny bil inkludert i forsikring. Våre gutter var i stand til å bli med noen Elite hockey turneringer og leirer, og vi som familie var i stand til å gå på en rekke helligdager. Alle samtidig som sunnere og lykkeligere mennesker. Å si “jeg er alt i” er et understatement. Jeg er Valentus. Jeg er her for livet. Dette er den beste feilen jeg har gjort. Det har vært en stor 2,5 år med personlig og faglig vekst for meg, men det har vært 100 verdt det. #ThankYouDaveAndJoyce
~ Kevin og Teresa Findlay og familie

0/5 (0 Reviews)
Close Menu